Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van het de Keukenmateriaal van GUANGZHOU Glead, Ltd wordt geconcentreerd om goede kwaliteit, geavanceerd technisch keukenmateriaal, het materiaal van hotel/restaurant, het bakken materiaal, koffiemateriaal, de categorieënproducten van roestvrij staalproducten te verstrekken enz. 6, hebben wij meer dan 60 fabrieken die goede samenwerkingsrelatie met ons hebben.
Wij hebben de professionele technische termijn, niet alleen om aan de eisen van de klanten van materiaal te voldoen, maar ook wij kunnen de geïntegreerde dienst met inbegrip van het ontwerp van het techniekproject, het volledige materiaal, de installatiedienst enz. verlenen.
Co. van het de Keukenmateriaal van GUANGZHOU Glead, Ltd wordt gediend aan de eisen van klanten aangezien het doel, de materiaalmiddelen aangezien de producten baseren maakt, hebben wij de krachtige bekwaamheid van de middelenintegratie en wij hebben het vertrouwen, het vorderen, ervaren professionele personnels om onze te worden klanten te verstrekken voor de verkoopdienst, na de verkoopdiensten, leveren wij de verrichtingsvereenvoudiging, het materiaal van de verwerkingsmachines van het hoge prestatiesvoedsel in krachtige technische ondersteuning bij het gebied van enige aankoop, geïntegreerde aankoop, het kitting, keukenproject, hotelproject, geheel fabrieksontwerp, enz.
Lange tijd, hebben wij vele ervaringen in productenvoordelen, de gebruikende gewoonten van de klant opgedaan, keuren wij het kernconcept in kwaliteit goed die met binnenlandse en overzee geavanceerde technologie wordt gecombineerd onze klanten te dienen. Energie - besparingscertificatie en eigen technologieoctrooien.
Onze producten hebben beste verkopend aan Europa, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika en Afrika enz.
Ons bedrijf wordt gevestigd in het District van GUANGZHOU PANYU, heeft de plaats het mooie landschap, geschikt vervoer, is aangrenzend aan HONG KONG, Macao, Shenzhen, Dong Guan. Wij zijn nadruk op het concept: de kwaliteit is eerste, is het goede geloof onze basis, is de dienst onze waarborg om de geschikte, nadenkende diensten te verlenen.
Stem in met uw onderzoek.

China Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Keukenmateriaal CO.LTD. van Guangzhouglead.
Wij specialiseren ons in dit ingediend meer dan 8 jaar, met sterkte van voedselmixer, spiraalvormige mixer, pizzaoven, het materiaal van de vleesverwerking met goede kwaliteit en vrij concurrerende prijs.
Het Glead-Keukenmateriaal CO.LTD. de belangrijkste klant is van Afrika, Noord-Amerika, Westelijk Europa, veel voedingsdienstmateriaal, commerciële ijskast, en het restaurantmateriaal werd ontworpen en werd ontworpen door ons.

Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : GLEAD

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 100000000-500000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Glead Kitchen Equipment Co., Ltd. Certificaten